TOP_PLUSZ-6.2.1-23 - Fenntartható versenyképes városfejlesztés

Beadási határidő:
2025. 12. 31.
Pályázati kód:
TOP_PLUSZ-6.2.1-23
Támogatási összeg:
10 000 000 Ft-tól
Területi lehatárolás:
konvergencia régiók
InnoBond

Gyermeknevelést támogató humán infrastruktúra fejlesztése, valamint Köznevelési infrastruktúra fejlesztése tevékenységcsoport vonatkozásában: a Felhívás keretében infrastruktúra fejlesztés és eszközbeszerzés támogatható. Helyi egészségügyi és szociális infrastruktúra fejlesztése tevékenységcsoport vonatkozásában: a Felhívás keretében a jó minőségű közszolgáltatásokhoz való hozzáférés javítása érdekében egészségügyi alapellátás, járóbeteg szakellátás, prehospitális sürgősségi ellátás, valamint szociális alapszolgáltatások és gyermekjóléti alapellátások fejlesztése támogatható.

TKR kiemelt eljárásrendet alkalmazó városok/várostérségek esetében kizárólag azok a városok/várostérségek nyújthatnak be támogatási kérelmet, amelyeket a vármegyei önkormányzat az ITP-ben a Fenntartható Városfejlesztési eszköz megvalósítására kijelölt és nevesített. 

Önállóan vagy konzorciumvezetőként az alábbi szervezetek nyújthatnak be támogatási kérelmet:

  • helyi (települési) önkormányzat (GFO 321)
  • többségi önkormányzati tulajdonban lévő gazdasági társaság (GFO 11, 57)

Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás minimum és maximum összege a TKR kiemelt eljárásrendet alkalmazó városok/várostérségek esetében a felhívás mellékleteként megjelent FVS városok/várostérségek egyedi kritériumrendszere elnevezésű mellékletekben foglaltak szerint.
A támogatás maximális mértéke az Európai Unióval elszámolható összköltség 100%-a. 

Kérje konzultációnkat, ajánlatunkat
InnoBond
InnoBond
© 2023 InnoBond Tanácsadó és Szolgáltató Kft.
8000 Székesfehérvár, Petőfi S. u. 5. II. emelet.
Készítette: NeoSoft Kft.
InnoBond