Kapcsolat

Irodánk:                     8000 Székesfehérvár, Petőfi u. 5. II. emelet 215. iroda
E-mail:                        info@innobond.hu
Adószám:                  14996058-2-07
Cégjegyzékszám:  07-09-017546
Alapítás éve:            2009

 

 

Bors Ágnes - projektmenedzser

 

Ágnes 2011-ben igazgatásszervezőként diplomázott a Nyugat-Magyarországi Egyetem Geoinformatikai Karán, tanulmányait a Pannon Egyetemem folytatta, ahol gazdálkodás és menedzsment szakon végzett. 2021-ben közbeszerzési referens végzettséget szerzett. Több, mint öt évig dolgozott a szakképzés és felnőttképzés területén, ahol többek között a fejlesztési forrásokkal kapcsolatos pályáztatás megyei szinten jelentkező feladatainak ellátását végezte. Ezt követően Közreműködő Szervezetnél, majd projektmenedzserként a közszférában szerzett tapasztalatokat különös tekintettel a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programra. Főbb területe hazai és Európai Uniós pályázatok készítése és ezen pályázatokkal kapcsolatos adminisztrációs feladatok ellátása, pályázati projektek teljes körű menedzselése, kiemelt projektek projektfejlesztésének koordinálása és nyomonkövetése, időszaki kifizetések kezelése.

 

 

Láng Regina - projektasszisztens

 


Regi 2021 óta erősíti csapatunkat, pénzügyi-számviteli ügyintéző végzettséggel rendelkezik. A pénzügyi terület szerzett ismereteit a pályázatok  pénzügyi elszámolásai során, valamint a benyújtásához szükséges likviditási tervek és költségvetési tervet  összeállításakor hasznosítja. Feladatai  között szerepel még a szabályszerű pénzügyi végrehajtás érdekében a szerződések pénzügyi rendelkezéseinek betartása, valamint szakmai tevékenységek koordinációja és megvalósulásának nyomon követése, a projekthez kapcsolódó szakmai anyagok és beszámolók készítése, hazai és Európai uniós támogatással megvalósuló projektek esetén. Egyes pályázatokkal kapcsolatos információnyújtás ügyfeleink számára.

 

Mahler Balázs - ügyvezető

 

 

2005-ben végzett a Szegedi Tudományegyetem Szociológia szakán, ezt követően pénzügyi, majd tanári felsőfokú végzettséget szerzett. Pályáját társadalomkutatóként kezdte, majd később a szakképpzés és felnőttképzés területén szerzett tapasztalatokat. 2004 óta foglalkozik pályázatírással, pályázati- és forrásszerzési tanácsadással, 2009 óta  az InnoBond Kft. tulajdonos ügyvezetője. Szakterületei közé tartozik általánosságban a humánfejlesztés, szakképzés, felnőttképzés, valamint a hátrányos helyzetű társadalmi csoportok fejlesztése, reintegrációja.

 

 

 

Trenka Zoltán - vezető tanácsadó

 

 

Zoltán közlekedésmérnöki és közgazdász végzettséggel rendelkezik. Szakmai pályafutását pályázatírási területen kezdte, majd a támogatói oldalon is szerzett tapasztalatokat. Pályázatírási munkákat követően egy magyar tulajdonú tőkebefektető társaságnál foglalkozott tőkebefektetések kontrolling felügyeletével és projektmenedzsmenttel. Jelenleg szakmai oktatóként tevékenykedik tanácsadói munkája mellett középfokú és felsőfokú oktatási intézményekben.

 

 

 

Kérje konzultációnkat, ajánlatunkat
InnoBond
InnoBond
© 2023 InnoBond Tanácsadó és Szolgáltató Kft.
8000 Székesfehérvár, Petőfi S. u. 5. II. emelet.
Készítette: NeoSoft Kft.
InnoBond