GINOP Plusz-3.2.1-21 - Munkavállalók továbbképzése

Beadási határidő:
2023. 04. 30.
Pályázati kód:
GINOP Plusz-3.2.1-21 - Munkavállalók továbbképzése
Támogatási összeg:
150 000 000 Ft
Területi lehatárolás:
-
InnoBond

Pályázati feltételek:

 • Az ország egész területén igényelhető
 • Feltételesen vissza nem térítendő támogatás
 • Mikro-, kis- és középvállalatok legalább 3 munkavállalóra
 • Nagyvállalatok legalább 8 munkavállalóra vehetik igénybe.

A támogatás vissza nem térítendővé válásához a vállalkozásoknak a képzésen résztvevők tovább foglalkoztatását és bérük emelését kell vállalniuk. Intézze egy helyen pályázatának menedzselését és továbbképzésének szervezését! Válasszon partnerünk képzéseiből! A Minerva90 Kft. a képzésszervezés területén szerzett 30 éves tapasztalattal, számos képzési területtel és profi oktatókkal áll a pályázók rendelkezésére.


 A pályázatban támogatható képzések:

 • Soft skill képzések: a munkaerőpiacon széleskörűen alkalmazható kompetenciák megszerzésére vagy fejlesztésére irányuló ágazat- és szakmafüggetlen képzések. Példaként említhetők a kommunikációs képzések, a vezetői készségek fejlesztését célzó tanfolyamok vagy a projektalapú csapatmunka képzés.
 • KT (információs és kommunikációs technológiákra) irányuló képzés: digitális technológia alkalmazásához szükséges kompetencia megszerzésére és fejlesztésére irányuló képzéseink közé sorolhatók az irodai szoftverek használatával kapcsolatos képzéseket, a CNC programozási ismereteket vagy a Java programnyelvet oktató képzéseket.
 • Nyelvi képzés: A nyelvtudás és nyelvvizsga megszerzéséhez szükséges ismeretek, képességek elsajátítása.
 • Szakmai ismeretre irányuló képzés: szakmai képzés, részszakmára felkészítő szakmai oktatás, vagy egy adott foglalkozás vagy munkakör magasabb szintű végzéséhez szükséges kompetencia megszerzésére, fejlesztésére irányuló képzés.
  Képzési forma: kontaktórás, online, távoktatásos vagy zárt rendszerű távoktatásos képzés.

Igényelhető támogatás:

Az egy vállalkozás részére nyújtható támogatás maximális összege vállalkozásméret függvényében 50-70%-os támogatási mértékkel:

 • mikro-, kis és középvállalkozás esetében 75 millió Ft
 • nagyvállalat esetében 150 millió FT

 Az egy főre jutó maximálisan elszámolható képzési költség 250 000 Ft, amely bizonyos feltételek teljesülése esetén legfeljebb 350.000 Ft/főre növelhető. 

 

Kérje konzultációnkat, ajánlatunkat
InnoBond
InnoBond
© 2023 InnoBond Tanácsadó és Szolgáltató Kft.
8000 Székesfehérvár, Móri út 16.
Készítette: NeoSoft Kft.
InnoBond